PRETTY MASTERS ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραμμικό Σχέδιο Nail Art

Το Nail Art είναι η απαραίτητη εξειδίκευση κάθε επαγγελματία τεχνίτη άκρων. Σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, τα σχέδια νυχιών είναι αυτό που ξεχωρίζει και αναδεικνύει τις ικανές τεχνίτριες.

Όλα τα εντυπωσιακά σχέδια, ξεκινούν από απλές γραμμές. Για αυτό και το γραμμικό σχέδιο θεωρείται η βάση όλων των σχεδίων. Είναι το απαραίτητο σεμινάριο και πρέπει να το παρακολουθήσουν όλοι οι επαγγελματίες ή σπουδαστές, που θέλουν να ασχοληθούν με το μαγικό κόσμο του Nail Art.

Σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσετε όχι μόνο να εξελιχθείτε στο χώρο του σχεδίου, αλλά και να μπορέσετε να κάνετε άμεσα, εντυπωσιακά γραμμικά σχέδια, όπως αυτά που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ακόμη και αν σας δυσκολεύει έστω και η γραμμή του γαλλικού, εδώ θα μάθετε να κάνετε όλα τα σχέδια που φαίνονται στις φωτογραφίες. Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους στο χώρο του σχεδίου, όμως θεωρείται ότι κατέχετε τις βασικές γνώσεις του manicure.

Στο σεμινάριο θα μάθετε:

 • Να κάνετε όλα τα παρακάτω σχέδια
 • Να κάνετε δικές σας εντυπωσιακές δημιουργίες
 • Διαφορές πινέλων και τη χρήση τους
 • Πως γίνονται τα γραμμικά σχέδια
 • Ποια σχέδια ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση
 • Πως θα προτείνουμε στους πελάτες να κάνουν σχέδιο, και πως θα το παρουσιάσουμε.
 • Πως μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο των σχεδίων μας

  Διάρκεια: 5 Ώρες
  Επίπεδο: Αρχαρίων
  Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες, καθώς παρέχονται στο σεμινάριο.
  Εισηγητής: Σ. Ζαραβίνου
  Αρχικό Κόστος: 80 € (με το ΦΠΑ) (Δείτε παρακάτω τις εκπτώσεις)
  Βεβαίωση: Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

  ΗμερομηνίαΩραΠεριοχήΚατάστασηΕπιλογέςΠληροφορίες
  24 Φεβρουαρίου12:00ΑθήναΚενές ΘέσειςΚράτηση ΘέσηςΠληροφορίες
  31 Μαρτίου12:00ΑθήναΚενές ΘέσειςΚράτηση ΘέσηςΠληροφορίες


 • Τιμή & Εκπτώσεις Σεμιναρίου
  Επιλέξτε την ημέρα του σεμιναρίου που θέλετε από το παραπάνω πίνακα.
  Πατήστε στο πληροφορίες για να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις εκπτώσεις.
  Επεξήγηση Εκπτώσεων
  Δεύτερο σεμινάριο σε 12 μήνες.

  Η έκπτωση αυτή, παρέχεται όταν έχετε ήδη παρακολουθήσει κάποιο άλλο σεμινάριο, εντός 12 μηνών (εκτός των δωρεάν σεμιναρίων). Σε αυτή τη περίπτωση, η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα.

  Early Discount - Προπληρωμή Σεμιναρίου 7 μέρες πριν

  Εάν εξοφλήσετε το σεμινάριο 7 μέρες πριν, δικαιούστε την έκπτωση Early Discount.
  Στη περίπτωση αυτή όμως, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας και δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

  Έλα με τη φίλη σου!

  Η έκπτωση για δύο άτομα στο ίδιο σεμινάριο, παρέχεται όταν κλείσετε δύο θέσεις μαζί (2 συμμετοχές). Μπορεί να είστε δύο φίλες, δύο συνάδελφοι ή προσωπικό από την ίδια εταιρεία. Επιλέγοντας την διπλή συμμετοχή, δεσμεύετε δύο θέσεις στο σεμινάριο. Η πληρωμή της προκαταβολής για τη κράτηση των θέσεων αφορά και τις δύο θέσεις. Σε περίπτωση που τελικά έρθει ένα άτομο, η μισή προκαταβολή χάνεται, ενώ η άλλη μισή αφαιρείται από το συνολικό ποσό του σεμιναρίου χωρίς έκπτωση. Σε περίπτωση που δεν έρθει κανένα από τα δύο άτομα η προκαταβολή δεν επιστρέφεται ούτε συμψηφίζεται με άλλο σεμινάριο εφόσον έχουν περάσει οι μέρες ακύρωσης.

  Τι παρέχεται & Τι θα χρειαστείτε.
  Επιλέξτε την ημερομηνία του σεμιναρίου που θέλετε, για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες.
  Κράτηση Θέσης ή Ακύρωση Συμμετοχής
  Κράτηση Θέσης

  Για να γίνει κράτηση θέσης στο σεμινάριο, πρέπει να πληρωθεί η προκαταβολή που είναι περίπου το 30% του κόστους. Σε αυτό το σεμινάριο, για τη κράτηση θέσης απαιτείται η προκαταβολή των 24 €. Εάν παρέχονται εκπτώσεις η προκαταβολή προσαρμόζεται ανάλογα σύμφωνα με το παραπάνω πίνακα.

  Ακύρωση Κράτησης (15 μέρες πριν)

  Ακύρωση κράτησης μπορεί να γίνει τουλάχιστον 15 μέρες πριν το σεμινάριο. Σε αυτή τη περίπτωση το ποσό της προκαταβολής ή της εξόφλησης συμψηφίζεται με επόμενο σεμινάριο. Η ακύρωση δεν ισχύει σε περίπτωση προπληρωμής με έκπτωση (early).

  Ακύρωση Κράτησης (κάτω από 15 μέρες)

  Ακύρωση κράτησης κάτω από 15 μέρες δεν γίνεται. Σε αυτή τη περίπτωση το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται και δε συμψηφίζεται με άλλο σεμινάριο. Σε περίπτωση προπληρωμής όλου του ποσού με έκπτωση προπληρωμής, το ποσό δεν επιστρέφεται ούτε συμψηφίζεται. Σε περίπτωση προπληρωμής όλου του ποσού χωρίς έκπτωση προπληρωμής, το 70% της αξίας συμψηφίζεται με άλλο σεμινάριο.

  Ακύρωση Κράτησης σε Early Discount (έκπτωση με προπληρωμή)

  Ακύρωση σε Early Discount, δηλαδή σε έκπτωση που έχει παρασχεθεί για προπληρωμή του σεμιναρίου δεν γίνεται.

  Που γίνεται στην Αθήνα

  Διεύθυνση: Αλέξη Παυλή 5
  Περιοχή: Αμπελόκηποι (Πανόρμου)
  Πόλη: Αθήνα
  Ταχ. Κωδ: 11523
  Τηλέφωνο: 211.8.50.60.70

  Πως θα έρθετε: Θα πάρετε τη μπλε γραμμή του μετρό και θα κατεβείτε στη στάση Πανόρμου. Θα βγείτε από τη δεξιά έξοδο και θα δείτε μπροστά σας το Σκλαβενίτη. Ο δρόμος πίσω από το super market, είναι η Αλέξη Παυλή. Κάνετε δεξιά και έρχεστε στο Νο 5.

  Συντεταγμένες GPS: 37.99181410 - 23.76169270
  Google Maps: Πατήστε εδώ για τη τοποθεσία στους χάρτες της Google
  Στελένα Ζαραβίνου

  Η Στελένα, γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1987. Το 2005 σπούδασε «Computer Graphics DTP & Web Design» στη σχολή ΑΚΤΟ και «Γραφιστική» στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Αν και εργάστηκε στο τομέα των σπουδών της για περισσότερο από 5 χρόνια, ο χώρος της ομορφιάς την κέρδισε, αφού ήταν και η μεγάλη της αγάπη.

  Έτσι, το 2013 και για 2 έτη, σπούδασε την Αισθητική τέχνη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Από τότε εξελίσσεται συνεχώς, παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια, όπως:

 • Acrylic System
 • One Stroke
 • Nail Art
 • 3D plasteline gel
 • Gel System
 • Line drawing nail art
 • Βαφή και περμανάντ βλεφαρίδων
 • Τεχνικές μακιγιάζ από τη MAC
 • Ποδολογία και ποδιατρική στην Ελλάδα

  Από το 2013 εργάζεται ανελλιπώς ως τεχνίτρια άκρων και έχει εργαστεί στα καταστήματα Pretty Saloon στους Αμπελόκηπους, Pretty Saloon στη Δάφνη, Nailista στο Κουκάκι, GNS Nails and Hair Spa στο Γαλάτσι.

  Σήμερα, παράλληλα με την εκπαιδευτική της δράση, εργάζεται ως υπεύθυνη καταστήματος στο «ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ» στον Αγ. Δημήτριο.