Ολοκληρωμένος Όμιλος Ομορφιάς

Το Pretty Masters, είναι μέλος του Alex Make Me Pretty, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη παραγωγή των ALX Cosmetics, το ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα AlexEshop τα καταστήματα Pretty Saloon και καταστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού με συνολικά 6 εγκαταστάσεις και καταστήματα στην Ελλάδα!

Στις δραστηριότητες του ομίλου περιλαμβάνονται η παραγωγή καλλυντικών, οι εισαγωγές εξοπλισμού και μηχανημάτων αισθητικής, η αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού, η δημιουργία καταστημάτων ομορφιάς, καθώς και ιδιόκτητα καταστήματα παροχής υπηρεσιών.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Τα σεμινάριά μας βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς, ενσωματώνοντας όλες τις νέες τεχνικές για τους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Οι εισηγητές μας είναι ενεργοί επαγγελματίες του τομέα που διδάσκουν. Δεν έχουμε "καθηγητές καριέρας" γιατί πιστεύουμε πως... όποιος δεν ασκεί το επάγγελμά του, δεν είναι ικανός να το διδάξει σε άλλους!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ

Είτε είσαι αρχάριος είτε επαγγελματίας, σχεδιάζουμε στα μέτρα σου! Συμπυκνωμένη γνώση για τον επαγγελματία που δεν έχει χρόνο για χάσιμο ή αρκετή πρακτική και ανάλυση για αρχάριους.
Οχι, όλοι μαζί!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εδώ δεν είσαι μόνη σου. Πλαισιωμένη από έναν ολοκληρωμένο όμιλο ομορφιάς, μπορείς να είσαι και να αισθάνεσαι σίγουρη. Προϊόντα, καταστήματα, εκπαιδευτές, νόμοι και διαδικασίες είναι όλα γύρω από εσένα!

ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ

Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις, ούτε λέμε τη μισή αλήθεια. Το σλόγκαν του Alex Make Me Pretty όταν ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, ήταν και παραμένει το ίδιο: Επαγγελματική Ομορφιά, Χωρίς Μυστικά.

ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρωτοπόροι και αρωγοί σε κάθε νέα τεχνολογία, εξελισσόμαστε συνέχεια για να παραμένουμε στη κορυφή. Εδώ, θα είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

  • Καταπληκτικό! Ολα ήταν τέλεια. Η καθηγήτρια πολύ καλή. Ευχαριστούμε!

    ΝΙΚΟΛ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Θέλετε να ενημερωθείτε; Να δηλώσετε συμμετοχή;
Οποια και αν είναι η ερώτηση στείλτε μας το μήνυμά σας εδώ.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο 211.8.50.60.70 ή μέσω Facebook εδώ

Συνεργάτες

Το Pretty Masters συνεργάζεται με επαγγελματίες εκπαιδευτές αλλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να δημιουργεί τα καλύτερα και αποδοτικότερα προγράμματα κατάρτισης. Εάν είστε καθηγητής ή έχετε σχολή και θέλετε να συνεργαστείτε με το Pretty Masters, επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ.